Voorbereidingen Expositie HUN & HYNDER 17 November

Binnenkort is de opening van de expositie HUN & HYNDER in Bakkeveen. Naast paarden en honden komen de haas en de havik daar ook te staan. Ze horen toch een beetje bij die prachtige bosrijke omgeving aldaar. Het zou leuk zijn als ik je daar zie.

Werken van Jennifer Koning zijn samen met mijn beelden een bijzondere combinatie .

Graag tot ziens aldaar !

Naast de haas , het liggende veulen en de Vizsla , ben ik bezig geweest met opdrachten: een klein Vizsla kopje en een terriër Deze gaan komende week naar de gieter en zullen voor het einde van het jaar naar de opdrachtgevers gaan. Beiden weer erg leuke beelden om te mogen maken .Vast en zeker leuke mooie bijzondere kado s voor de Kerst ;-)


Een mooie oude labrador (kop ) mag ik hoogstwaarschijnlijk ook gaan maken en ik wil iets nieuws, anders.....al weet ik nog niet precies wat . Misschien iets voor de expo van Open Stal met als thema "lmagine'. Gelukkig heb ik de tijd om daar rustig over na te denken . Meestal komt de inspiratie dan ook boven drijven.


Komend jaar een aantal leuke plannen. Als mijn werk in de smaak valt en de ballotage is er blij mee, gaan de beelden o.a. naar


Open stal in Oldeberkoop

De Poorten van Reijmerstok

Kunst aan de Vaart


Ook zal een gedeelte van mijn werk eind volgend jaar , 4 maanden te zien zijn tijdens een expositie in de Kunstbrug te Oldenzaal.

Misschien nog een roofvogel maken, het blijven indrukwekkende beesten!


Nee , ik verveel me zeker niet :-)16 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Corona of leuker nieuws

Lieve mensen, Wat een tijd geleden alweer .... En wat is er veel in de wereld veranderd. Door de Corona pandemie zijn we elkaar eigenlijk allemaal een beetje kwijt geraakt. En sommige mensen zijn wel

 

A G E N D A

9 T/M 18 OKTOBER 

VAN 11.00 -17.00

KUNST10DAAGSE BERGEN NH 

GASWEG 4  BERGEN NH

BOUTIQUEAPARTMENTSBERGEN

 

WORKSHOP

"BOETSEREN IS JE HOOFD LEEGMAKEN "

25,26,27, en/of 28 September a.s.

Meld je snel aan,

ivm de Corona maatregelen 3 plaatsen

beschikbaar

ATELIER BEZOEK 

Op afspraak

B L I J F      G E Z O N D 

  • Facebook
  • Instagram