Voorbereidingen Expositie HUN & HYNDER 17 November

Binnenkort is de opening van de expositie HUN & HYNDER in Bakkeveen. Naast paarden en honden komen de haas en de havik daar ook te staan. Ze horen toch een beetje bij die prachtige bosrijke omgeving aldaar. Het zou leuk zijn als ik je daar zie.

Werken van Jennifer Koning zijn samen met mijn beelden een bijzondere combinatie .

Graag tot ziens aldaar !

Naast de haas , het liggende veulen en de Vizsla , ben ik bezig geweest met opdrachten: een klein Vizsla kopje en een terriër Deze gaan komende week naar de gieter en zullen voor het einde van het jaar naar de opdrachtgevers gaan. Beiden weer erg leuke beelden om te mogen maken .Vast en zeker leuke mooie bijzondere kado s voor de Kerst ;-)


Een mooie oude labrador (kop ) mag ik hoogstwaarschijnlijk ook gaan maken en ik wil iets nieuws, anders.....al weet ik nog niet precies wat . Misschien iets voor de expo van Open Stal met als thema "lmagine'. Gelukkig heb ik de tijd om daar rustig over na te denken . Meestal komt de inspiratie dan ook boven drijven.


Komend jaar een aantal leuke plannen. Als mijn werk in de smaak valt en de ballotage is er blij mee, gaan de beelden o.a. naar


Open stal in Oldeberkoop

De Poorten van Reijmerstok

Kunst aan de Vaart


Ook zal een gedeelte van mijn werk eind volgend jaar , 4 maanden te zien zijn tijdens een expositie in de Kunstbrug te Oldenzaal.

Misschien nog een roofvogel maken, het blijven indrukwekkende beesten!


Nee , ik verveel me zeker niet :-)0 keer bekeken

 

A G E N D A

ATELIER BEZOEKEN ?

Bel  voor een afspraak.  

12 September  BEETSTERZWAAG

Kunstmarkt 11.00 - 17.00 uur.

Lokatie : Lycklamapark

Hoofdstraat 80  Beetsterzwaag

9 t/m 18 oktober  BERGEN NH 

11.00 - 17.00 uur​.

Lokatie : Boutique Apartments Bergen

Gasweg 4 Bergen NH 

 

 

WORKSHOP

"BOETSEREN IS JE HOOFD LEEGMAKEN "

Ivm Corona voorlopig helaas geen workshops.

B L I J F      G E Z O N D 

  • Facebook
  • Instagram