Open atelier Pinksteren

Pinksteren lijkt nog ver weg, maar voor mij is t best al dichtbij. Omdat ik weer mee doe met het 0pen Atelier weekend wil ik graag een aantal nieuwe beelden laten zien. Die moeten dus eerst gemaakt....en dat kost tijd. Niet alleen voor mij maar zeker ook voor de bronsgieter.

De nieuwe beelden zijn o.a. het roodborstje, de labrador en het veulentje. Op de site vind je enkele foto s van deze nieuwe beelden, maar.....en dat bedoel ik niet arrogant ;-)

KOM GEWOON EENS VRIJBLIJVEND KIJKEN,

want in het echt zijn ze mooier dan op de foto.

Zie ik je dan met Pinksteren of wellicht eerder?

Lijkt me leuk!
3 keer bekeken

 

A G E N D A

Ivm het Coronavirus voorlopig geen expositie s.

WORKSHOP

"BOETSEREN IS JE HOOFD LEEGMAKEN "

Ivm het Coronavirus zijn er tot na de zomer helaas geen workshops.

B L I J F      G E Z O N D