Nieuwe vloer in atelier

Door vocht onder de vloer van het atelier moest de afgelopen weken de vloer worden vervangen voor een betonnen vloer. Alles moest uit mijn nog maar 1 jaar jonge ateliertje, wel een tegenvaller dus ....

Gelukkig kan ik de spullen opslaan en kan ik ook werken in de woonkamer, maar het licht van boven door de lichtkoepel in het atelier mis ik dan wel. En licht is zo belangrijk! Geduld geduld. De vloer moet een maand drogen en er moet nog een top laag overheen. Het is even niet anders .....


Een aantal van mijn beelden staan al enige tijd in Noordwijk Groningen alwaar ik samen met Peter Hein iedere zondag een kleine expositie heb. Komende week de laatste van 7 weekenden. Komende week sta ik zelf ook nog in Beetsterzwaag tijdens het Monumenten weekend op 14 September. Erg benieuwd naar de kunstmarkt waar ik in het prachtige Lycklemapark, deel van uit mag maken. Ik hoop jullie daar even te zien.


Eind oktober beginnen dus pas weer de workshops .


Tussendoor ben ik erg druk met de laatste beelden. Het haasje, de herdershond, een Vizsla teefje en een liggend veulentje gaan komende week naar Joep en worden dan gegoten. Altijd weer erg spannend hoe het eind resultaat zal zijn. Ze zullen in November December en Januari te zien zijn tijdens de expositie Hun & Hynder in Bakkeveen, maar daarover later zeker meer.


Dit was een snelle update, tot spoedig


Groet!


0 keer bekeken

 

A G E N D A

ATELIER BEZOEKEN ?

Bel voor een afspraak.  

12 September  BEETSTERZWAAG

Kunstmarkt 11.00 - 17.00 uur.

Lokatie : Lycklamapark

Hoofdstraat 80  Beetsterzwaag

9 t/m 18 oktober  BERGEN NH 

11.00 - 17.00 uur​.

Lokatie : Boutique Apartments Bergen

Gasweg 4 Bergen NH 

 

WORKSHOP

"BOETSEREN IS JE HOOFD LEEGMAKEN "

op aanvraag

B L I J F      G E Z O N D 

  • Facebook
  • Instagram