GELUKKIG NIEUWJAAR!

Zo, daar ben ik eindelijk weer eens. Wat is het druk aan het einde van een jaar. Je moet vaak nog zo veel en alles komt tegelijk. Althans bij mij ;-)

Ik hoop dat iedereen gezellige dagen heeft gehad en dat we er weer met frisse moed tegenaan kunnen dit jaar. In goede gezondheid.


Wat ligt er achter me en wat komt er aan:

De terriër Danu heeft inmiddels zijn thuis gevonden! Wat was dat een mooie opdracht. Erg leuk contact met de opdrachtgeefster gehad. Het is vaker zo dat je elkaar niet kent en nog nooit hebt ontmoet. Als het beeld dan klaar is en je de mensen achter de hond ziet, is dat zo bijzonder. Als ze dan ook nog enthousiast reageren en zelfs een klein beetje geëmotioneerd, dan ben ik blij (maar ook ik pink dan stiekem een traantje weg hoor).
Ook het kleine Vizsla kopje van de oude Pointy is op de bestemming aangekomen.

Zo leuk dat dit beeldje voor het einde van het jaar klaar was.


Inmiddels ben ik bijna klaar met het werken aan de Labrador Suus. Wat een lieve,trouwe, aandoenlijke kop, zoals "labjes " vaak hebben. Als herinnering aan deze hond is mij gevraagd om een beeld te maken. Als het meezit zal Suus binnenkort worden gegoten en staat ze in Februari op haar plek .Om een nog betere kijk te krijgen op het maken van 3 dimensionaal werk ben ik begonnen met tekenen. Nooit geweten dat ik dat ook zo leuk vind. Niet alleen Vriendje is een perfect model ook honden van vrienden en zelfs familie.

Het zijn natuurlijk schetsen van een beginneling ,maar ik vind t leuk om er een paar met jullie te delen. Het mooie van tekenen is dat je schaduwen goed kan aanbrengen. Iets wat bij beelden veel lastiger is.Nog 2 zondagen zijn de beelden van mij te zien in Galerie Natoer in Bakkeveen. Mocht je zin en tijd hebben, ga er even kijken. De galerie is erg leuk en de omgeving prachtig.


De workshops beginnen ook weer. Binnenkort voor het eerst op locatie in Haarlem.

Ben zeer benieuwd naar de resultaten.


Dit was het voorlopig weer even, heb je vragen, suggesties, interesse, je weet me te vinden ! Voor nu, groet Natalie


5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Corona of leuker nieuws

Lieve mensen, Wat een tijd geleden alweer .... En wat is er veel in de wereld veranderd. Door de Corona pandemie zijn we elkaar eigenlijk allemaal een beetje kwijt geraakt. En sommige mensen zijn wel

 

A G E N D A

9 T/M 18 OKTOBER 

VAN 11.00 -17.00

KUNST10DAAGSE BERGEN NH 

GASWEG 4  BERGEN NH

BOUTIQUEAPARTMENTSBERGEN

HELAAS, GEANNULEERD 

 

WORKSHOP

"BOETSEREN IS JE HOOFD LEEGMAKEN "

in overleg , voor maximaal 4 personen 

* in het atelier is rekening gehouden met de regels van het RIVM

ATELIER BEZOEK 

Op afspraak

B L I J F      G E Z O N D 

  • Facebook
  • Instagram