Bijna klaar.

Afgelopen weken heb ik weer een aantal beelden naar Joep, de bronsgieter gebracht.

Inmiddels weer een aantal teruggekregen om met een dremel "schoon te maken"; alle oneffenheden, luchtbelletjes, stukjes brons etc haal ik dan weg.Vervolgens kunnen ze gepatineerd/ gekleurd worden en al dan niet op sokkel geplaatst..

Soms krijgen de beelden helemaal geen sokkel, dat past dan niet bij het beeld.


Persoonlijk vind ik de combinatie hout en brons erg mooi. Ik zoek dan ook regelmatig in het bos naar mooie takken en stronken die ik vervolgens afkrab, schoonmaak en passend maak.

Onlangs kreeg ik een paar stukken hout uit een aquarium. Prachtig hout, even schoongemaakt en nu bij Joep om er de jaguar op de plaatsen.


Volgende week zal ik jullie het resultaat laten zien. Zelf vind ik t wel erg mooi, dat grillige hout in combinatie met een wild dier.


De labrador en het veulentje bijna nu ook bijna klaar voor verkoop. Ook komt er een roodborstje bij. Het patineren van dit vogeltje wordt in fases gedaan, een heel precies werkje. Ook dat doet Joep voor mij.

Hieronder nog een keer enkele foto s van de beelden in zwarte ( matte) was.

Wat een enorm verschil straks in het prachtige brons....maar dat laat ik jullie graag komend weekend zien, dan zijn ze allemaal klaar om te showen!

0 keer bekeken

 

A G E N D A

ATELIER BEZOEKEN ?

Bel voor een afspraak.  

12 September  BEETSTERZWAAG

Kunstmarkt 11.00 - 17.00 uur.

Lokatie : Lycklamapark

Hoofdstraat 80  Beetsterzwaag

9 t/m 18 oktober  BERGEN NH 

11.00 - 17.00 uur​.

Lokatie : Boutique Apartments Bergen

Gasweg 4 Bergen NH 

 

WORKSHOP

"BOETSEREN IS JE HOOFD LEEGMAKEN "

op aanvraag

B L I J F      G E Z O N D 

  • Facebook
  • Instagram