Ben ik weer....

Nou, sorry hoor, heb even een tijdje op me laten wachten, maar daar ben ik weer. T was wat hectisch; De site wordt nog steeds aangepast, ik ben druk met de laatst gegoten beelden die de komende week klaar moeten zijn voor hun nieuwe eigenaren en voor eventuele kopers en daarnaast ben ik bezig met het maken van een klein dichtbundeltje. Eigenlijk is dat ( ook) een droom die uitkomt.

Als voiceover / stemactrice heb ik veel met teksten te maken. Naast t voorlezen van teksten vond ik t altijd al leuk om zelf te schrijven, meestal in rijmvorm. Door de liefde voor honden ben ik al geruime tijd over deze bijzondere dieren gaan schrijven met als gevolg hond gerelateerde versjes ;-) .

Het boekje is , als alles goed gaat eind oktober / begin november,

te koop via deze website of via Facebook, maar daar later meer over.


Ook ben ik nog bezig met deze leuke opdracht; een Jack Russell.

in wording


Als t gaat zoals t nu gaat, is deze ook einde maand klaar om bij de bronsgieter te worden gegoten.

Voorlopig dus wel wat om handen.


Oh ja,

Ijsvogeltje

Mijn ijsvogeltje

gaat mee naar Oldeberkoop. Een geweldig leuk initiatief voor talentontwikkeling in beeldende kunst. Ik ben heel erg benieuwd naar de reactie' s aldaar. Meer info over dit project vind je op verhaleninhetlandschap.nl


Ik hou jullie op de hoogte en heb je vragen, mail of bel me! Of nog leuker, kom langs.

Tijd voor koffie maak ik!

12 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Corona of leuker nieuws

Lieve mensen, Wat een tijd geleden alweer .... En wat is er veel in de wereld veranderd. Door de Corona pandemie zijn we elkaar eigenlijk allemaal een beetje kwijt geraakt. En sommige mensen zijn wel

 

A G E N D A

9 T/M 18 OKTOBER 

VAN 11.00 -17.00

KUNST10DAAGSE BERGEN NH 

GASWEG 4  BERGEN NH

BOUTIQUEAPARTMENTSBERGEN

 

WORKSHOP

"BOETSEREN IS JE HOOFD LEEGMAKEN "

25,26,27, en/of 28 September a.s.

Meld je snel aan,

ivm de Corona maatregelen 3 plaatsen

beschikbaar

ATELIER BEZOEK 

Op afspraak

B L I J F      G E Z O N D 

  • Facebook
  • Instagram