Atelier vloer....

Bijgewerkt: 8 okt 2019

Zomaar weer een dikke 7 weken verder.............Wat een gedoe met die vloer in het nog maar 1 jaar jonge atelier. .....Gelukkig gisteren de meeste spullen op de inmiddels droge betonvloer terug kunnen plaatsen, maar doordat de vloer hoger is geworden moeten er wat dingen worden aangepast.

Mijn plan voor een open atelier weekend wordt weer even verschoven....evenals een aantal workshops maar, het ligt achter me dus weer DOOOOOORRRR :-)


En Tja dat moet ook echt want er zijn inmiddels meerdere opdrachten die me bezig houden. Hieronder een foto van een terriër in was. Schattig kopje met die lange krullerige haren. Veel werk, maar ik hoop eind deze week ook de oren wel af te hebben.

Daarnaast aan een mini Vizsla kopje begonnen. Een hond van bijna 15 jaar. Bijzonder.

En dan staat er nog een labrador kop in de wacht. Deze lieverd is evenals de Terriër overleden. Een aandenken in brons is dan vaak een bijzondere herinnering.

Ik vind t dan ook steeds weer een eer om een beeld in opdracht te mogen maken en hoop altijd de herkenbaarheid vast te kunnen leggen.


19 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Corona of leuker nieuws

Lieve mensen, Wat een tijd geleden alweer .... En wat is er veel in de wereld veranderd. Door de Corona pandemie zijn we elkaar eigenlijk allemaal een beetje kwijt geraakt. En sommige mensen zijn wel

 

A G E N D A

9 T/M 18 OKTOBER 

VAN 11.00 -17.00

KUNST10DAAGSE BERGEN NH 

GASWEG 4  BERGEN NH

BOUTIQUEAPARTMENTSBERGEN

 

WORKSHOP

"BOETSEREN IS JE HOOFD LEEGMAKEN "

25,26,27, en/of 28 September a.s.

Meld je snel aan,

ivm de Corona maatregelen 3 plaatsen

beschikbaar

ATELIER BEZOEK 

Op afspraak

B L I J F      G E Z O N D 

  • Facebook
  • Instagram